SEO Uyumlu Makale Üretimi

 Google’ın günümüzde en büyük arama motoru olarak internet sayfaları üstündeki tesirini düşündüğümüzde, SEO uyumlu yazı üretmenin de sitemizin başarısı adına ne kadar mühim ve kıymetli bir unsur olduğundan bahsedebiliriz. Milyonlarca internet sayfasında milyonlarca anahtar kelime üstüne yazılmış makaleler bulunsa da, sitelerin bu inanılmaz yoğun sektör içinde sıyrılıp dikkat çekebilmesi, Google’a nazaran başarıya ulaşmış bir site olup sıralama kazabilmesi için ne olursa olsun ve ne olursa olsun SEO uyumluluğunun tam olduğu yazıların üretilmesi gerekmektedir.

Google bir sitedeki içinde ne olduğu tararken, kendi botlarını kullanarak pek oldukca ince detaya dikkat ederek değerlendirmesini oldukça geniş bir çerçevede yapmaktadır. Örnek verilecek olursa; bir sitede yer edinen yazının tamamen örneksiz olması ve minimum 300 kelimelik uzunlukla yazılmış olması kesinlikle bu içinde ne olduğu ve dolayısıyla yayınlandığı internet sayfasını yüzde yüz başarıya ulaşmış yapmaz.

Yazının özgünlüğüyle birlikte içinde ne olduğunun anahtar kelimeyle ilintili olması, mevzunun anlaşılır ve rahat bir halde anlatılması, ilgili öteki anahtar kelimelerin de organik ziyaretçi çekebilmek adına içerik içinde kullanılması, H etiketli başlıklara dikkat edilmesi şeklinde daha pek oldukca maddeyle örneklendirilebilecek SEO gerekliliklerine dikkat etmek, içeriğin ve sitenin başarıya ulaşmış olması için nihai hedeftir.

Mucizefikir Dijital Ajans olarak biz SEO uyumlu yazı hizmeti mevzusunda sizlere her daim başarı yakalayabileceğiniz kalitede hizmet vermekteyiz. Web sitelerinizin başarısında oldukça katkısı bulunan SEO uyumluluk mevzusunda ustalaşmış içerik ekibimizle çalışıyor ve her sektörden her çeşit şirket için ustalaşmış olarak SEO uyumlu yazı üretimi hizmeti sağlıyoruz.

SEO Uyumlu Yazının Özellikleri Nedir?

Google, sıralama mevzusunda bir noktaya koymak için her bir siteye kendi bot’larını gönderip detaylı araştırma yaptığını söylemek mümkündür. SEO uyumlu makaleler yardımıyla bu bot’lar içinde ne olduğu ve akışı kolaylıkla çözebilmekte, tüm yazı SEO uyumluysa tam not vererek içerik mevzusunda sitenin başarı yakalamasına destek olmaktadırlar.

SEO uyumlu makalelerde içerik oldukça anlaşılabilir, siteyi ziyaret eden kullanıcıları direkt olarak aradıkları bilgiye ulaştırır düzeyde olmaktadır. Böylelikle özensiz, data kalabalığıyla yoğrulmuş, teknik kısımlara dikkat edilmemiş ve en önemlisi kopya olarak sitelere konulmuş yazı içeriklerinden direkt olarak kalite farkı belli olmakta ve bu da site başarısına yansımaktadır.

SEO uyumlu yazı yazımı ustalaşmış olarak yapıldığında, site içi SEO emek harcamaları ve site dışı SEO emek harcamaları eksiksiz olarak tamamlanmaktadır. Site içi SEO düzenlemelerinde makalede yer edinen başlıkların doğru sayıda ve doğru yerde H etiketiyle atılması, anahtar kelimelerin ilk olarak doğru sayıda olacak şekilde koyu renkle yazı içinde belirtilmesi, yazı içinde yer edinen görsel ya da video etiketlerinin yazı geneline uygun şekilde atılması, description ve meta tag kısımlarının doğru bir halde doldurulması şeklinde örneklendirebileceğimiz pek oldukca detay unsurla ilgilenilmektedir.

Site dışı SEO uygulamasının doğru yapıldığı makalelerde ise her şeyden ilkin sitenin sektörüyle ilgili, Google tarafınca başarıya ulaşmış bulunmuş sitelere backlink verilmesi; toplumsal medya hesaplarında yazılan makalelere uygun olacak şekilde tamamlayıcı çalışmaların yapılması, e-mailing emek harcamaları şeklinde değişik alt başlıklara dağılacak ustalaşmış çalışmalara rastlanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 SEO Hizmeti

Sosyal Medya Uzmanı Yardımı ile Sosyal Medya Alanında Güçlenin!

SEO Hizmeti Veren Ajanslar İle Çalışmanın Faydaları